2010 m. sausio 23 d., šeštadienis

Keistas tas gyvenimas. Iš vidaus mane drasko daug priešingų jausmų. Nebeįžiūriu gėrio. Nebematau žmonėse to, ką mačiau... Kvaila optimistinė šypsenėlė dingo iš mano veido. Juk beveik visų žmonių likimas yra toks, kad gyvenime jiems tenka plušėti, kamuotis, stengtis ir vargti. Kita vertus, kas būtų, jei vos kilę norai išsipildytų, iš ko tada turėtų susidėti gyvenimas, kaip tada reikėtų leisti laiką? Jei gyventume pasakų karalystėj, kur viskas savaime randasi ir kepti balandžiai skraido, kur kiekvienas kaipmat sutinka savo meilę ir lengvai jč užvaldo. Tada žmonės imtų mirti iš nuobodulio arba užsinertų kilpą sau ant kaklo, arba pradėtų vienas su kitu kovoti, vienas kitą smaugti ir žudyti ir taip prisidarytų kur kas daugiau bėdų, nei dabar likimas yra jiems numatęs. Va, matot? Rašau ir prieštarauju pati sau. Taip ir gyvenu, kaip koks Hamletas, vidinių prieštaravimų pasaulyje.
Penktadienis buvo šiek tiek malonesnis. Vis dar esu BE GALOOO dėkinga Kalėdų Seneliui už knygą ''Beatos virtuvė''. (mm) Tai buvo mano svajonė. Taigi, po visų penktadieninių linksmybių(apie 22h) kažkaip ėmiau ir užsimaniau kažko saldauuus... Kartais tam, kad nuotaika praskaidrėtų, užtenka vieno mažyčio saldaus pyragėlio, bet... po 18h aš nevalgau, o ir šiaip prisilaikau nuo saldumynų ir visokių junk food. Visgi atsiverčiau receptų knygą ir radau tokį nuostabų dalykiuką. Pavlova. (Ne plovas:D) Hmm, kaip čia jums jį apibūdinus... Parašysiu taip, kaip rašo knygoj ''Pavlova - geriausias, lengviausias ir vasariškiausias desertas!'' Na, dabar ne vasara, bet kai už lango toks šaltis, tikrai norisi kažko tokio:) Tai va. Pagaminau jį, o kol jis kepė idealiai sutvarkiau visą virtuvč (kartais man užeina:D) Buvo siurprizas mamai. O dėl to desertuko, tai jo negalima valgyt vos iškepto. Reikia, kad jis ''išdžiūtų'' ar kažkas tokio, taigi net ir labai norėdama nebūčiau galėjus padaryt nuodėmės:)
Šeštadienį kėliaus pusę 7h ir traukinuku čiuku čiuku su Eva važiavau į Vilnių. Žiauriai šalta buvo. Na, bet Romeryje atitirpau ir atgal važiuot jau visai nieko buvo. Blemba, man ten patinka!! Paskaitos tema ''Kriminologija''. ŽIAURIAI ĮDOMU!!! Susipažinau su tokia mergina (Eglė):)
Tai va. Ryt nusimato pirtis. Man patinka, kad žiemą tėtis kiekvieną sekmadienį kūrena pirtį...

2010 m. sausio 18 d., pirmadienis


Ar daug reikia, kad suprastum jog turi draugų? Ne. Užtenka šilto apkabinimo, kelių palaikymo žodžių, nuoširdžios šypsenos. Turiu dėkoti Dievuliui, kad visą tai turiu. Vis dar abejoju ar aš to verta...
Savaitgalis buvo smagus. Labai:)
Penktadienis:
Su Drugeliu prisipirkom beleeekiek vaisių (tikrai labai daug: 8 dideles kriaušes, didžiulį geltoną greipfrutą, kekę bananų, pusę kg mandarinų ir pusę kg vynuogių ),nes Eglė laikos dietos:D Ir žiūrėjom filmą. Vėliau būrėmės Taro kortom ir va grynai, vien teisybę pasakė. Net šiurpas per nugara perėjo... Tikiu aš tokiais dalykais ir man dzin, ką kiti sako;p
Šeštadienis:
Planavau visą šeštadienį mokytis, bet... Atsikėliau apie 10h (norėjau išsimiegot), tuomet apie 4h tvarkiaus namus. Gerai, kad penktadienį buvau apsitvarkius, tai mažiau reikėjo. Vėliau varėm į Akropolį. Smagiai ten apsipirkom:D Grįžus valgiau laaabai skanią mišrainę: Poras, skardinė baltų pupelių, skardinė raudonų pupelių, ananasas, pekino kopūstas ir vienas šaukštas majonezo. (mm) Nerealus skonis:)
Sekmadienis ganėtinai nuobodus. Puse dienos mokiaus, vakare tėtis pirtį iškūreno, tai taip maloniai pailsėjau:)
Va ir viskas;))

2010 m. sausio 6 d., trečiadienis

Filmai, kuriuos malonu prisiminti:
''27 dresses'';
''Beverly Hilss Chihuahua'';
''Elegy'';
''Julie&Julia'';
''Katyne'';
''Klase'';
''Seven Pounds'';
''Slumdog Millionaire'';
''The duchess'';
''The hot'';
''Twilight'';
''The twilight saga: new moon'';
''Ema's Gluck'';
''The Simpsons movie'';
''The house bunny''...

2010 m. sausio 4 d., pirmadienis

2009 ATRADIMAI

1.PATYS PAČIAUSI AKTORIAI:



















Johny Depp, Orlando Bloom, Ben Affleck, Shane West



2. PATYS PAČIAUSI FILMAI:

  • ''Karibų piratai: Juodojo perlo užkeikimas''

  • ''Karibų piratai: Numirėlio skrynia''

    • ''Karibų piratai: Pasaulio pakrašty''

    • ''Likimo ironija, arba po pirties''

    • ''Mano sesers globejas''

    • ''Berniukas dryzuota pizama''

    3. METŲ ATRADIMAS: PAULINA;)

    4. KNYGŲ AUTORIAI:

    I.D.Yalom

    Jurga Ivanauskaitė

    Paulo Coelho

    5. KŪRINIAI:

    Adomas Mickevičius ''Vėlinės''

    Paulo Coelho ''Alchemikas''

    Antoine de Saint-Exupery ''Mažasis Princas''

    John Livingston ''Žuvėdra''