

Reikės:
sausainių ''Gaidelis'' (pusę kilogramo)
varškės (daugmaž kilogramą)
cukraus (keturi šimtai gramų)
vanilinio cukraus (arbatinį šaukštelį)
cinamono (arbatinį šaukštelį)
tirpios kavos ( keturi šaukštai)
penki bananai
sviesto (du šimtai gramų)
grietinėlės (penki šaukštai)
kakavos (penki šaukštai)
Eiga:
Į varškę sukrėsti vanilinį cukrų, du šimtus gramų paprasto cukraus, cinamoną ir susmulkintus bananus. Viską iki vientisos masės suplakti mikseriu. Tirpią kavą užpilti verdančiu vandeniu ir palikti atvėsti, kol bus galima įkišti pirštą. Tuomet merkti sausainius ir juos kloti į skardą. Sausainiai neturi būti visiškai ištbrinkę. Ant sausainių krėsti varškę ir ją tolygiai išteplioti. Taip viską sudėlioti, kol neliks produktų. Likusį sviestą ištirpinti, sudėti cukrų, grietinėlę ir viską labai gerai išmaišyti. Tuomet sudėti kakavą ir labai gerai išmaišyt. Karštą masę supilti ant torto ir tolygiai paskirstyti. Puošti riešutais, kokoso drožlėmis ar pan.:) Skanaus:))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą