2012 m. spalio 31 d., trečiadienis

200

O taip ilgu, kad skauda kažkur ties kaire puse, kur mano ilgesys gyvena... Ir pešas mano mintys, ir mūšius rengia, ir man ramybės neduoda.. Džiaugsmo liepsneles gesina gesina. Nebe tokia tu, Egle, - tarė man praeities šešėliai.Argi būsi toks pat, kai VISKAS kitaip? Nutrauk siūlą, surišk - lyg ir gerai viskas, lyg ir toliau naudingas, bet mazgo nepaslėpsi.  



 

2012 m. spalio 27 d., šeštadienis

204

I love every single thing about you, and I don't know why. You're what I want. You make me smile, you make me happy. You're always making me laugh. You always know what to say, and when to say it. I love that about you. I LOVE YOU.



2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

206

I want to go on a road trip.
Just you, me, the high way and the radio.
The blue sky, the black roads and windows down.
We'll talk about everything and nothing and we'll sing our hearts out and we'll make memories we'll never, ever forget.
Just you and me.




2012 m. spalio 23 d., antradienis

208

I’ve learned that no matter what happens, or how bad it seems today, life does go on, and it will be better tomorrow. I’ve learned that you can tell a lot about a person by the way he/she handles these three things: a rainy day, lost luggage, and tangled Christmas tree lights. I’ve learned that regardless of your relationship with your parents, you’ll miss them when they’re gone from your life. I’ve learned that making a “living” is not the same thing as making a “life.” I’ve learned that life sometimes gives you a second chance. I’ve learned that you shouldn’t go through life with a catcher’s mitt on both hands; you need to be able to throw something back. I’ve learned that whenever I decide something with an open heart, I usually make the right decision. I’ve learned that even when I have pains, I don’t have to be one. I’ve learned that every day you should reach out and touch someone. People love a warm hug, or just a friendly pat on the back. I’ve learned that I still have a lot to learn. I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. 

2012 m. spalio 21 d., sekmadienis

210

I love you so much that it hurts and I want to be near you and share the same bed and have pillow fights and share sweet kisses and love you so much and read to you and be there for you......



2012 m. spalio 20 d., šeštadienis

211


Aš žinau ir jaučiu
Kad bijau kaip ir tu
Pirštai bėgs tavimi
Gera būt kažkur toli
Nes aš tik noriu pakvailiot
Man to reikia, reikia...
Ką tu su manim darai
Šalia tavęs 
Taip gera laužyt taisykles
Šalia, šalia, šalia
Visai arti
Šalia, šalia
Tu taip toli
Ir visai nesvarbu
Kad dabar mes kartu
Aš žaidžiu su tavim
Gyvenu šia naktim...
Aš tokia kaip ir tu
Kupina klaidų
Tik laikyk tvirtai
Viskas bus gerai.
KARAMELĖJE PASKENDUSIŲ RIEŠUTŲ PYRAGAS

Tešlai:
  1. 75g minkšto sviesto
  2. 1 kiaušinio trynio
  3. 60g cukraus
  4. 3 šaukštų grietinės
  5. 150g miltų
  6. 1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
  1. 200g mėgiamų riešutų
  2. 100g cukraus
  3. 50ml grietinėlės
  4. 70g sviesto
Eiga:
  1. Į mikštą sviestą įmušti kiaušinio trynį.
  2. Suberti cukrų bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
  3. Sudėti grietinę ir gerai išminkyti.
  4. Padėti į šaldytuvą valandai.
  5. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
  6. Skardą išklokite tešla ir kepkite 10 minučių.
  7. Susmulkinti riešutus.
  8. Išlydyti sviestą, įmaišyti cukrų, supilti grietinėlę ir riešutus.
  9. Ištraukti apkepusią tešlą iš orkaitės ir užpilti karamelinių riešutų mišinį.
  10. Išlyginti paviršių ir grąžinti atgal į orkaitę dar 10 minučių.
  11. Kai iškeps, palikti bent valandai orkaitėje, kad atvėstų ir sustingtų. Skaniausias kitą dieną.
  12. Skanaus :)
Šaltinis čia.

2012 m. spalio 18 d., ketvirtadienis

213

Come back and set me free 
Distance is killing me
Come back, I need you now,
You are the love I found
I feel above the ground,
You take me round and round





2012 m. spalio 14 d., sekmadienis

217





Days goes by, dreams become true....but I still miss you more than anyone else
I don't think you know how hard it is. As a matter of fact, I don't think anyone knows how hard it is. To love someone who lives so far away. To miss them so bad you want to stop what you're doing and run to them, or swim to them, or if you're lucky enough to afford it to fly to them. Some of us aren't. Most of us aren't. It's like everything reminds them of you. Everything. No matter how long its been, how far away, you're still reminded of them by a song, or a smell, or an inside joke. It hurts and aches and it feels like cold seeps into your bones whenever you're alone at night and can't sleep and you just want them there because you'd settle with texting them but transatlantic texting is damned expensive. It's worse when there are time zones. Lets not forget about the worst thing of all, the not knowing. Not knowing if they're with another person while you're waiting. Waiting for them. Not knowing if the feelings are ebbing away. However for me there's something even worse than that. Knowing that I love him so much, and miss him so much, and things I never thought I'd pay much attention to, things like windy afternoon, or clouds in the shape of popcorn , or old movies, or a song, many of them, or the color of leaves on a tree because that's what his eyes look like. Knowing I can't have him with me. That's the hardest part. 

2012 m. spalio 11 d., ketvirtadienis

220

The best kind of friend is the kind you can sit on a porch and swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.

RIEŠUTINIS PRAHOS PYRAGAS



 

Tešlai: 250 g miltų
            20 g šviežių mielių
            60 ml šilto vandens
            30 g cukraus
            60 g minkšto sviesto
            Žiupsnelis druskos
            Kiaušinio trynys
Įdarui: 250 g maltų riešutų (pvz. lazdyno)
             100 g cukraus
              2 v.š. brendžio
             1 kiaušinis
             5 v.š. grietinėlės
Aptepimui: 50g lydyto sviesto
EIGA:
  1. Miltus suberti į dubenėlį ir pirštais įtrinti į juos mieles.
  2. Sudėti likusius produktus, užminkyti tešlą ir palikti ją kol pakils dvigubai.
  3. Įdarui: riešutus susmulkinti, sumaišyti su cukrumi, brendžiu, kiaušinio tryniu bei grietinėle.
  4. Įmaišyti standžiai išplaktą kiaušinio baltymą.
  5. Tešlą iškočioti į stačiakampio formą, ant jos paskleisti įdarą ir suvynioti.
  6. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, įdėti susuktą tešlą ir uždengus leisti 30min pakilti.
  7. Aptepti lydytu sviestu.
  8. Pašauti į 180° įkaitintą orkaitę 40 minučių.
  9. Skanaus ;)
 
 

     

2012 m. spalio 8 d., pirmadienis

223