2010 m. spalio 2 d., šeštadienis

Tai buvo ilga ilga… labai ilga diena… Liūdna, nuobodi - vis tokia pat. Už lango vis tie patys debesys, tas pats kiaurai veriantis lietaus stuksenimas į palangę… Kaip tai pavadinti? Vienatvė?
Tai ta labai ilga diena.. Kai šalia gali rasti tik prisiminimus, neišpildytas svajones, nuotraukas iš apgaulingos praeities… Nejučia užmiegi ir nejučia pabundi… Išeini ir vėl grįžti… Lyg niekur ir nebūtum išėjus… Sugrįžus apsidairai, o čia, toje pačioje vietoje, vienišas kavos puodelis, tie patys linksmi pliušinių meškučių veidai, tas pats veidrodis, kuriame matai save su skaudančia šypsena veide. Tai kasdienybė… Tai tuščia diena be pabaigos!
Tūkstančiai apgailestavimų, milijonai ašarų, milijardai klausimų ''Už ką?'', ''Kodėl ir vėl man?''. Naivu tikėtis, kad rasiu atsakymą. Turbūt jau buvau pamiršusi, kad negerai bambėti dėl niekniekių, kad negalima nuolat skųstis ir skųstis. Tikriausiai Dangus mane sustabdė, kad darsyk pasimokyčiau Gyvenimo Meno - neskubėti, pastebėti mažiausius dalykus, džiaugtis smulkmenomis, branginti artimus žmonės ir kasryt pabudus, visų pirma, padėkot, jog gavau nuostabią dovaną - dar vieną, naują dieną, kad galėčiau viską pradėt iš naujo: geriau, gražiau, šviesiau... Kągi, man nebelieka nieko kito, kaip tik mokytis ir tobulėti. Kaip pasakė močiutė: ''Dievulis niekuomet nesiunčia žmogui sunkesnės naštos, nei jis gali panešti''. Na, o mano geras ''draugas'' Nieatzche tarė: ''Kas mūsų nenužudo - mus sustiprina''.



(iš kur??)

1 komentaras:

Anonymous rašė...

Išsaugokite savo santuoką ir skubiai susigrąžinkite savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų, susisiekę su daktaru Egwali, patikimu burtų daktaru “Mano vardas Felicia, aš amžinai liksiu skolinga ir dėkinga puikiajam gydytojui Egwali už sutvarkytą santuoką, kai mano vyras paliko mane už paslaptingus santykius. Aš niekada netikėjau burtais, kol mano draugas man to nepristatė. Iš pradžių į tai žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie melagingus rašytojus, bet abejojau, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą, o aš elgiausi taip, kaip jis manęs paprašė. Dabar mano vyras grįžo tik praėjus 48 valandoms po to, kai su juo susisiekė. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir neilsiu, kol jis nebus žinomas pasauliui, kurį jam pasakiau. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, įvairių ligų gydyme, nėštumo žolelėse. Susisiekite su gydytoju Egwali jo paštu (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „Whats-app“ adresu +2348122948392