2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

#1 Moliūgų pyragas


''Praėjo diena - ir užbrauk ją: tai jau nugyventa. Padarei, ką galėjai. Gal kur ir suklydai - nuo klaidų niekas neapdraustas. Pasistenk jas kuo greičiau pamiršti.'' [R.W.Emerson]

MOLIŪGŲ PYRAGAS

  1. 500g išdarinėto moliūgo
  2. 2 kiaušiniai
  3. stiklinė cukraus
  4. pusė stiklinės aliejaus
  5. 3 stiklinės miltų
  6. šaukštelis kepimo miltelių
  7. šokolado, džiovintų vaisių papuošti
Moliūgą sutarkuokite, supilkite cukrų, aliejų, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. 
Įberkite miltus, kepimo miltelius ir vėl išmaišykite.
Tešla turi būti tirštoka. Pilkite į formą.
Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min., kol gražiai paruduos.
Atvėsusį puoškite džiovintais vaisiais, šokoladu.

VERDIKTAS: 7
Esu ragavusi skanesnių pyragų. Šio skonis perdaug monotoniškas, nuobodus. Ne man.

P.S. Kitos nuotraukos bus kokybiškesnės ir jų bus daugiau. 
Šaltinis: ''Šeimininkės'' tortai ir pyragai. Knyga.Visi receptai iš šios knygos.

Komentarų nėra: