Sausainiuuuuk,
Pasiilgau!! Nebeturiu ko pavaišint pagal naują receptą iškeptu pyragėliu... Nebegirdžiu paguodos žodžių, kai pusdienį trukęs gamybos procesas tampa degėsiu. Nebeturim vienas kito. O...turėjom??
Saldžios ateities, kleckuti. ;*
Ašarėlių pyragėlis
Tešlai:
Gamyba:
Pasiilgau!! Nebeturiu ko pavaišint pagal naują receptą iškeptu pyragėliu... Nebegirdžiu paguodos žodžių, kai pusdienį trukęs gamybos procesas tampa degėsiu. Nebeturim vienas kito. O...turėjom??
Saldžios ateities, kleckuti. ;*
Ašarėlių pyragėlis
Tešlai:
- 2 stiklinės miltų
- Nepilna stiklinė cukraus
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
- 3 kiaušinių tryniai
- 1 šaukštas grietinės
- 70g sviesto
- 0,5 kg varškės
- 3 baltymai
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
- Pusė stiklinės cukraus
- Mėgstama uogienė ( slyvų labiausiai tinka)
Gamyba:
- Tešlai sumaišyti visus sausus produktus.
- Įmušti tris trynius, sukrėsti grietinę, gabaliukais supjaustytą sviestą.
- Suminkyti.
- Dalį tešlos atskirti ir iškloti skardos dugną.
- Į varškę suberti cukrų ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
- Ant tešlos pagrindo sukrėsti varškę, ant jos stiklinę uogienės, o ant šios suberiame trupinius.
- Kepti apie 40 min 200 - 220 laipsnių temperatūroje.
- Skanaus! :)
Tau jis patikdavo. Žinau...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą