2010 m. rugpjūčio 1 d., sekmadienis

David Guetta. One Love Tour. Vilnius 2010.


2010 birželio 11d. 21.00, penktadienis

Va čia tai buvo DALYKAS!!! Kiekvienas, nors kartą girdėjęs David Guettos didžėjavimą, supras, kad niekaip neįmanoma perteikti to jausmo, kai ESI ten, kai šoki, dainuoji, rėki iškėlęs rankas ''Guetta, Guetta''. Visi ten draugai, visi su visais ten šoka ar dainuoja. Pasakysiu tik tiek - reikia ten pabūt, kad suprastum.
Grįžtant prie nusakomų dalykų, tai suorganizuota viskas buvo idealiai. Prie pat įėjimo apkraustė rankines ir ''apčiupinėjo'' vaikinus - tikrino, kad niekas nesugalvotų įsinešti kokio nors šaltojo ginklo. Neįleido ir išgėrusių, nesvarbu, kad jie turėjo bilietus. Tokios taisyklės. Įėję iškart radom rūbinę, kur galėjom palikt savus daiktus. Kadangi įėjom tikrai ne pačios paskutinės, tai ''užsiėmėm'' vietas prie pat pulto. Nors, žinoma, ten visi ''migravo'' kaip kam išėjo:)
Wc taip pat buvo. Bet žmonių buvo apie 7-8 tūkstančiai, tai eilės netrumpos buvo:) Buvo ir baras, bet kainos tiesiogine prasme ten kosmiškos. Taip jau atsitiko, kad prieš įeidamos išgėrėm viską, ką turėjom nusipirkusios. Nežinojom, kad ten taip stipriai troškina...Tad teko pirkti ten ir už patį mažiausią ir pigiausią 0,5l mineralinio gazuoto vandens buteliuką suplojom po 6lt. Istorija nutyli, kiek ten kainavo alus, sidras, coca-cola ar sprite...
Apibendrindama pasakysiu - šis renginys ''atidarė'' visų vasaros linksmybių sezoną:) Patariu - kai tik turėsit galimybę - apsilankykit. Galiu garantuot - nepamiršit to ilgai ilgai, o gal ir niekada:)

Komentarų nėra: