2010 m. gegužės 30 d., sekmadienis


Morkų pyragas

Reikės:



  • Kiaušinis




  • Po pusę stiklinės pieno ir aliejaus




  • 5 tarkuotos vidutinės morkos




  • Pusantros stiklinės miltų




  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių




  • Po šaukštelį vanilinio cukraus ir cinamono




  • Žiupsnelis druskos




  • Stiklinė cukraus

    Gaminimas:

    Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių karščio. Tuo tarpu suplakame kiaušinį, pieną, aliejų ir tarkuotas morkas. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, cinamoną, druską, cukrų. Ipilame pieno mišinį ir lengvai viska sumaišome. Tešlą sukrečiame į sviestu išteptą formą ir kepame apie 40 min.




[http://virtuvesfeja.blogspot.com/search?updated-max=2009-02-12T04%3A46%3A00-08%3A00&max-results=7]







Komentarų nėra: